August 27, 2022

Vacature voor Automobieltechnicus


Soms komt er een nieuwe vacature vrij, maar wij zijn altijd opzoek naar nieuwe gemotiveerde mensen. Uiteraard met een passie voor Ferrari’s en de wens om van kop tot staart aanwezig zijn bij restauraties en de ontwikkeling van onderdelen. Dus het staat je altijd vrij om een open sollicitatie of stageverzoek te sturen.

Op dit moment zijn wij opzoek naar een Automobieltechnicus

Wat houdt dat in?

Een gemotiveerde monteur die niet bang is om ouderwets zijn handen vies te krijgen op de werkvloer. Hier pluggen wij de auto’s niet in computers om erachter te komen om welke storing het gaat, het is ouderwets zoekwerk. Wat het ook in veel gevallen betekent is dat iemand terug zal moeten naar de basis van de auto en dat er veel leerwerk bij komt kijken.

Wat zoeken wij?

Bekend zijn met klassieke auto’s is uiteraard een pré, maar geen must. Het is wel noodzakelijk dat er al ervaring is opgedaan binnen andere bedrijven en dat er sprake is van een passie voor dit type auto’s. Een technische achtergrond is wel belangrijk.

We zijn actief in de racerij, hierdoor is het hebben van een 9 tot 17 mentaliteit niet zal passen binnen ons bedrijf. Het is belangrijk dat je openstaat voor het teamgevoel dat wij willen uitdragen. Iedereen heeft hier zijn eigen expertise, maar het is belangrijk dat deze expertises samen komen. Verder is het belangrijk dat je open staat om door te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Roelofs Engineering is al 40 jaar bezig met het rijdend houden van klassieke Ferrari’s, dus al vanaf de tijd dat ze helemaal niet klassiek waren. Onze hoofd bezigheden zijn het produceren van onderdelen, bouwen van motoren, restaureren en onderhouden van de auto’s. Gezien het hier ook om racewagens gaat, zijn wij ook actief op het circuit. Hier runnen wij meerdere klassiekers, zowel voor klanten als eigen auto’s van het bedrijf. Op onze social media pagina’s kan je hier meer over vinden en een betere indruk krijgen van het werk wat wij doen.

Vaardigheden

Accuraat werken, niet bang om vragen te stellen en bij te leren. Goede kennis van de Engelse taal en Duits is een pré. Stressbestendig, wij werken meestal met deadlines. Technisch onderlegd, liefst een werktuigbouwkundige of auto technische achtergrond.

Wat bieden wij?

Een baan voor 5 dagen in de week. Wij werken binnen het CAO Motorvoertuigen & Tweewielerbedrijf. Salaris zal conform CAO zijn. De kans om te werken aan zeldzame Ferrari’s, actief deel te nemen aan historische raceweekenden.